Udskiftning af vinduer i høj kvalitet

Vi tilbyder udskiftning af vinduer til en god pris

Har du brug at få lavet udskiftning af vinduer i hjemmet eller på arbejdspladsen? AG Borggaard klarer opgaven for dig. Vores tømrerfirma har masser af erfaring med udskiftning af vinduer for både private- og erhvervskunder. Vi har tidligere lavet nye vinduer for kunder i både Horsens, Skanderborg, Vejle, Fredericia og omegn. Vi bruger altid vores solide erfaringer og høje faglighed til at udtænke specialiserede løsning til at vores kunder. På den måde er du sikker på at få nye vinduer, som lever op til alle dine ønsker, samtidig med at de respekterer den oprindelige arkitektur.

Vælg en professionel tømrer - du vil ikke fortryde det!

Der er mange fordele ved at vælge et professionelt tømrerfirma til at lave udskiftning af vinduer. Vi tilbyder god service igennem hele forløbet. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi sørger altid for at imødekomme alle dine behov. Vi laver vinduer efter mål, og du vil med sikkerhed få et slutresultat, som passer perfekt til dit hjem eller arbejdsplads. Når du vælger os, får du et dygtigt og engageret team af håndværkere, som vægter professionalisme højt. Vi overholder altid alle aftaler, og vi sørger for at have god kommunikation fra start til slut. På den måde er vi også sikre på, at der ikke opstår misforståelser hen ad vejen. Vi er et klassisk tømrerfirma, som har mange forskellige ydelser. Når du skal have nye vinduer, kan vi f.eks. slå to fluer med ét smæk og lave udskiftning af døre i samme omgang. Der er mange muligheder, og næsten kun fantasien sætter grænser. 

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål

Når du vælger AG Borggaard til at lave montering af vinduer, så får du god kvalitet til lave priser. Vores ydelser koster ikke det hvide ud af øjnene, og der er ingen grund til at frygte en uoverkommelig regning. Prisen afhænger selvfølgelig af projektets størrelse og omfang, men vi har masser af gode tilbud. Hvis du vil høre mere, så tag kontakt i dag. Vi vil med stor fornøjelse besvare dine spørgsmål. 

Ring nu: 61 79 41 77   Send os en mail

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi laver blandt andet også nyt tag, træterrasse, tilbygninger og meget mere.

Du kan trygt vælge AG Borggaard
​- Du er ikke den første

Tag - Forsikrings sag

Han har været tilgængelig på tlf. selv på urimelige tidspunkter fx. hvis en pressenning er blæst af, eller hvis der har været anden anledning til det.
Der har været stor forståelse for vores situation, og har arbejdet sen eftermiddag og aften for at gøre projektet færdig hos os til tiden.

Morten Tyrsted

3 nye døre

Jeg kan helt klart anbefale denne her Tømrefirma. Arbejdet er udført pænt og servicen er god.
Hvis jeg får behov for at få udført noget tømrer arbejde igen, så ringer jeg til Borggaard igen.

Marianne Tyrsted

Grønt sedumtag og opsætning af pilleovn

Punktlig og omhyggelig tømrermester - efterlader byggepladsen ryddeligt og rengjort.

Dan Christensen

Se flere anmeldelser på anmeldhåndværker.dk​

​​Følg Tømrermester AG Borggard på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld vores formular med lidt informaton om dit projekt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet AG Borggaard​

Husoddebakken 68, 8700 Horsens

Telefon: 61 79 41 77​

E-mail: kontakt@agborggaard.dk