Vi kan lave tilbygninger i det allerbedste håndværk

At få lavet tilbygning eller ombygning til hjemmet eller arbejdspladsen, kan være lidt af en mundfuld. Der er mange ting, som man skal forholde sig til, og processen kan føles uoverskuelig. AG Borggaard står klar til at hjælpe dig, så du kan få en ny tilbygning uden at det føles besværligt.

Vi er et dygtigt team af tømrere, som kan klare enhver opgave. Vi har flere års erfaring og fagligheden er høj. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi arbejder på selv de mest komplicerede byggeprojekter. Vi har nemlig høje ambitioner, og vi leverer kun resultater i suverænt håndværk. Vores tømrerfirma holder til i Horsens, og vi har kunder i både Skanderborg, Fredericia, Vejle og omegn.

Derfor skal vi lave tilbygning for dig

Der er mange gode grunde til at vælge AG Borggaard til at lave tilbygning eller ombygning for dig. Med vores høje faglighed kommer en specialiseret viden, som vi anvender i alle vores projekter. Vi tager hensyn til den oprindelige arkitektur og laver kun indgreb, der føles naturlige og integrerede i bygningen. 

Vi kan lave tilbygning til både stue, udestue, garage eller entré. Vi arbejder både for private og erhvervskunder, og vi kan både fikse dit hjem, sommerhus eller arbejdsplads. Mulighederne er mange, og næsten kun fantasien sætter grænser. Vi har flere slags ydelser på menuen, og vi kan klare mange typer opgaver. Du behøver altså kun at bruge ét håndværkerfirma, når du vælger os til at lave tilbygning.

​Få et uforpligtende tilbud

Men hvad koster en tilbygning til et hus? Vores tømrerfirma har skarpe, billige priser og masser af gode tilbud på vores ydelser. Den endelige pris beregner vi fra projekt til projekt, fordi den afhænger af tilbygningens størrelse og omfang. Hvis du vil vide mere, så kontakt os i dag. Vi kan både fanges på telefon og e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring nu: 61 79 41 77  Send os en mail

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi laver blandt andet også renovering af hus og nyt tag.

Du kan trygt vælge AG Borggaard
​- Du er ikke den første

Tag - Forsikrings sag

Han har været tilgængelig på tlf. selv på urimelige tidspunkter fx. hvis en pressenning er blæst af, eller hvis der har været anden anledning til det.
Der har været stor forståelse for vores situation, og har arbejdet sen eftermiddag og aften for at gøre projektet færdig hos os til tiden.

Morten Tyrsted

3 nye døre

Jeg kan helt klart anbefale denne her Tømrefirma. Arbejdet er udført pænt og servicen er god.
Hvis jeg får behov for at få udført noget tømrer arbejde igen, så ringer jeg til Borggaard igen.

Marianne Tyrsted

Grønt sedumtag og opsætning af pilleovn

Punktlig og omhyggelig tømrermester - efterlader byggepladsen ryddeligt og rengjort.

Dan Christensen

Se flere anmeldelser på anmeldhåndværker.dk​

​​Følg Tømrermester AG Borggard på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld vores formular med lidt informaton om dit projekt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet AG Borggaard​

Husoddebakken 68, 8700 Horsens

Telefon: 61 79 41 77​

E-mail: kontakt@agborggaard.dk