Skal du have lavet nyt tag eller tagrenovering?

Få lavet nyt tag i højeste kvalitet af en professionel tømrer

Går du rundt og drømmer om at få et nyt tag? Måske er du på jagt efter en billig tagreparation, så det gamle tag kommer til at føles som nyt? Der kan være mange grunde, og ligegyldigt hvorfor du har brug for et nyt tag, kan vi hjælpe dig. Tømrerfirmaet AG Borggaard har masser af erfaring med tagarbejde, og vi løser alle slags opgaver indenfor området. Når du vælger os til at lave dit nye tag, er du sikker på at få slutresultater i højeste kvalitet. Vi holder til i Horsens, og har tidligere haft kunder i både Vejle, Horsens, Skanderborg, Fredericia og omegn. Vi arbejder både for private og erhvervskunder.

Derfor skal vi lave dit tag

Du kan trygt vælge AG Borggaard til at ordne tagarbejde for dig. Vores dygtige tømrere bruger deres specialiserede viden til hvert eneste byggeprojekt. Med den høje faglighed er du sikker på, at vi altid går efter en unik løsning, som passer præcis til dig. Hvis du har brug for rådgivning, så kan vi også hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende tagets udseende og holdbarhed, kan vi rådgive dig til at tage den rette beslutning. Vi vægter også professionalisme højt, og du kan stole på, at vi overholder alle vores aftaler og deadlines. Vi sørger for, at der god kommunikation løbende, så du føler dig tryg gennem hele processen.

Kontakt os og få et godt tilbud

Man skulle næsten ikke tro det, men at få lavet nyt tag, eller renovering af tag, kan godt være en billig omgang. Vores ydelser koster ikke en bondegård, og du kan godt regne med at få en god pris hos os. Tag kontakt, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser og priser, uanset om det et nyt tag til hjemmet, garagen, carporten eller noget helt fjerde. Vi har et godt tilbud til dig. Fang os på telefon eller e-mail - vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt!

+45 61 79 41 77  Send en mail

Du kan trygt vælge AG Borggaard
​- Du er ikke den første

Tag - Forsikrings sag

Han har været tilgængelig på tlf. selv på urimelige tidspunkter fx. hvis en pressenning er blæst af, eller hvis der har været anden anledning til det.
Der har været stor forståelse for vores situation, og har arbejdet sen eftermiddag og aften for at gøre projektet færdig hos os til tiden.

Morten Tyrsted

3 nye døre

Jeg kan helt klart anbefale denne her Tømrefirma. Arbejdet er udført pænt og servicen er god.
Hvis jeg får behov for at få udført noget tømrer arbejde igen, så ringer jeg til Borggaard igen.

Marianne Tyrsted

Grønt sedumtag og opsætning af pilleovn

Punktlig og omhyggelig tømrermester - efterlader byggepladsen ryddeligt og rengjort.

Dan Christensen

Se flere anmeldelser på anmeldhåndværker.dk​

​​Følg Tømrermester AG Borggard på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld vores formular med lidt informaton om dit projekt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet AG Borggaard​

Husoddebakken 68, 8700 Horsens

Telefon: 61 79 41 77​

E-mail: kontakt@agborggaard.dk