Renovering af hus? Få en god tømrer på sagen

Vi tilbyder renovering af hus til skarpe priser

Det kan virke uoverskueligt at få lavet renovering af hus. Der er mange ting, som man skal forholde sig til. Hvor lang tid tager det? Hvad koster det? Hvordan kommer det til at se ud? Hvis du går rundt og gransker den slags spørgsmål, så tag kontakt til AG Borggaard i dag. Vi er et tømrerfirma med masser af erfaring og høje ambitioner, samt glæden ved at løse opgaven for dig. Vi er klar på at gå i dialog og finde den perfekte løsning til din næste husrenovering. Vi laver alt fra mindre projekter som nyt tag, til totalrenovering af hus. Vores firma holder til i Horsens, og vi har kunder i både Vejle, Skanderborg, Fredericia og omegn. Vi arbejder både for private og erhverv.

Derfor er vi de bedste til at renovere dit hus

AG Borggaard er det ideelle valg til din næste husrenovering, og det er der mange gode grunde til. Vi har kunden i fokus, og vi sørger altid for, at du føler dig tryg ved processen fra start til slut. For nogle mennesker kan en ombygning være en nervepirrende omgang. Vi sørger for at have god kommunikation hele vejen igennem, så du slipper for bekymringer. Professionalisme er vigtigt for os, og du kan stole på, at vi altid overholder alle aftaler. Hvis du bliver i tvivl om noget undervejs, er vi altid klar med faglig rådgivning. Vi kan vejlede dig omkring materialer, æstetik, holdbarhed og andet.

Kontakt os og få godt hådværk

Men hvad koster renovering af hus? Når du vælger os til at lave renovering af hus, får du godt håndværk til en god pris. Vi synes nemlig, at en husrenovering skal være både billig og i høj kvalitet. Hvis du gerne vil vide mere om priser på husrenovering og have et godt tilbud, så fang os på telefon eller e-mail. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

+45 61 79 41 77  Send en mail

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi laver blandt andet også tilbygning til hus, nyt tag og udskiftning af vinduer.

Du kan trygt vælge AG Borggaard
​- Du er ikke den første

Tag - Forsikrings sag

Han har været tilgængelig på tlf. selv på urimelige tidspunkter fx. hvis en pressenning er blæst af, eller hvis der har været anden anledning til det.
Der har været stor forståelse for vores situation, og har arbejdet sen eftermiddag og aften for at gøre projektet færdig hos os til tiden.

Morten Tyrsted

3 nye døre

Jeg kan helt klart anbefale denne her Tømrefirma. Arbejdet er udført pænt og servicen er god.
Hvis jeg får behov for at få udført noget tømrer arbejde igen, så ringer jeg til Borggaard igen.

Marianne Tyrsted

Grønt sedumtag og opsætning af pilleovn

Punktlig og omhyggelig tømrermester - efterlader byggepladsen ryddeligt og rengjort.

Dan Christensen

Se flere anmeldelser på anmeldhåndværker.dk​

​​Følg Tømrermester AG Borggard på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld vores formular med lidt informaton om dit projekt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet AG Borggaard​

Husoddebakken 68, 8700 Horsens

Telefon: 61 79 41 77​

E-mail: kontakt@agborggaard.dk