Drømmer du om en ny træterrasse?

Få en ny træterrasse i suveræn kvalitet

En lækker terrasse kan gøre en verden til forskel i hjemmet. Der er ikke noget som at nyde solen på en dejlig sommerdag fra terrassen. Hvis du har skrevet “byg en træterrasse” øverst på huskelisten, men ikke har fået gjort noget ved det, så få et dygtigt tømrerfirma på sagen. AG Borggaard har masser af erfaring, og vi kan lave opbygning af træterrasse i højeste kvalitet. Vi arbejder både for private og erhvervskunder, og vi har tidligere lavet projekter i Horsens, Vejle, Skanderborg, Fredericia og omegn. Med vores faglighed og særegne viden kan vi tilbyde at lave en ny træterrasse, som lever op til alle dine ønsker og behov. Vi laver gerne en unik løsning, som passer præcis til dit hjem.

Derfor skal du vælge os

Lægning af træterrasse kan være en kompliceret proces, og derfor er det en god idé at få en professionel tømrer til at klare opgaven. Når du vælger AG Borggaard, er du garanteret at få en ny træterrasse i det allerbedste håndværk. Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed. Vores ambitionsniveau er højt, og vi leverer altid resultater i solid og lækker kvalitet. Kundeservice er vigtigt for os, og vi har dig inde over processen fra start til slut. Vi mener, at god kommunikation er altafgørende for et flot slutprodukt. Vi sørger derfor for at have klare aftaler, og du kan trygt stole på, at vi holder alt, hvad vi lover.

Kontakt os og hør mere om træterrasser

Hos AG Borggaard kan du få lavet en ny træterrasse til en billig pris. Det er selvfølgelig afhængigt projektets størrelse og omfang, men vi har masser af gode tilbud. Hvis du gerne vil høre mere om priser, ydelser eller andet, så tag kontakt i dag. Vores venlige medarbejdere står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os her

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi laver blandt andet også tilbygninger, renovering af hus, udskiftning af vinduer og meget mere.

Du kan trygt vælge AG Borggaard
​- Du er ikke den første

Tag - Forsikrings sag

Han har været tilgængelig på tlf. selv på urimelige tidspunkter fx. hvis en pressenning er blæst af, eller hvis der har været anden anledning til det.
Der har været stor forståelse for vores situation, og har arbejdet sen eftermiddag og aften for at gøre projektet færdig hos os til tiden.

Morten Tyrsted

3 nye døre

Jeg kan helt klart anbefale denne her Tømrefirma. Arbejdet er udført pænt og servicen er god.
Hvis jeg får behov for at få udført noget tømrer arbejde igen, så ringer jeg til Borggaard igen.

Marianne Tyrsted

Grønt sedumtag og opsætning af pilleovn

Punktlig og omhyggelig tømrermester - efterlader byggepladsen ryddeligt og rengjort.

Dan Christensen

Se flere anmeldelser på anmeldhåndværker.dk​

​​Følg Tømrermester AG Borggard på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld vores formular med lidt informaton om dit projekt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet AG Borggaard​

Husoddebakken 68, 8700 Horsens

Telefon: 61 79 41 77​

E-mail: kontakt@agborggaard.dk